VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

INTERGAS KE​TELS

Kombi Kompakt HRE

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. De HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

Royaal in warmte & warmwater

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel heeft.

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk

DeIntergas Kombi Kompakt HRE is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open therm protocol. Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te bereiken. Het onderhoud aan een HR ketel was nog nooit zo eenvoudig.

Zuinig met energie & milieubewust

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op tapwater. Hierdoor bent u verzekerd van een zuinige werking en draagt u tevens bij aan de zorg voor het milieu. Alle Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels voldoen aan de hoogste Gaskeur classificatie voor verwarming (HR 107), warmwater (HRww) en het Gaskeurmilieulabel 'Schonere verbranding'.

Betrouwbare techniek & bedrijfszekere werking

De dubbele twee in één warmtewisselaar van de Intergas Kombi Kompakt HR ketel is de afgelopen jaren uiterst betrouwbaar gebleken. Intergas onderstreept deze betrouwbaarheid met een garantie van maar liefst 15 jaar op dit cruciale onderdeel. Door het ontbreken van een driewegklep is een grote bron van storingen verdwenen.

De juiste HRE-ketel voor iedereen

Een HRE ketel moet naadloos aansluiten op de warmtebehoefte van uw woning en de beschikbare ruimte. En niet te vergeten: uw wensen met betrekking tot warmwatercomfort. Wilt u weten welke HRE-ketel het best past bij uw woning en wensen? Doe dan de Intergas adviestest.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen