VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

CENTRALE VERWARMING

Een Centrale verwarming is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van de vertrekken van een gebouw, centraal wordt opgewekt en met behulp van een warmte overbrengend medium (stoom, water of lucht) wordt overgebracht naar deze vertrekken.

 

Radiatoren

Het meest bekend is het systeem waarbij radiatoren staan opgesteld die warmte krijgen toegevoerd via stoom- of warmwaterleidingen van een centrale verwarmingsketel. Warme lucht, ook via een kanalenstelsel getransporteerd, wordt rechtstreeks in de vertrekken geblazen.

 

Nefit warmtepompen en Ventilatiewarmtepompen

Hennink Installatietechniek levert en plaatst ook Nefit warmtepompen en ventilatiewarmtepompen.
Meer informatie over warmtepompen vindt u op deze pagina »


CV-ketels kooptips - consumentenbond video

Onderstaande video met tips over de aanschaf van een CV-ketel is opgenomen in de showroom van Hennink Installatietechniek. "Een cv-ketel zorgt voor een lekker warm huis en levert meestal ook nog warm water. Maar welke cv-ketel heb je nodig? Dat is afhankelijk van je huis en je persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je op weg. Bekijk de video!"


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen