VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

AIRCONDITIONERS VOOR WONINGEN, KLEINE KANTOREN EN WINKELS

Stelt u zich eens voor: altijd lekker slapen, ook in een heerlijk koele slaapkamer tijdens de hete zomers. Of heerlijk werken in een behaaglijk gekoeld kantoor of winkelpand, terwijl het buiten zinderend warm is. Dat kan, met de airconditioners van de Itho klimaatselectie. Hiermee bent u verzekerd van optimaal comfort en maximale kwaliteit.

Een airconditioner uit de Klimaatselectie bestaat uit minimaal één buitenunit en één of meerdere binnenunits.  
Bij deze laatste kunt u kiezen uit:

  • Vloermodel
  • Wandmodel
  • Plafondmodel
  • Cassettemodel (plafond inbouw)

Uiteraard zijn de modellen in verschillende capaciteiten verkrijgbaar om zo voor iedere ruimte een oplossing te bieden. Hoe groot deze ruimte ook is.

Wat zijn split- en multisplitsystemen?

Bij de klimaatselectie kunt u kiezen uit een split- en multisplitsysteem. Een splitsysteem bestaat uit één binnenunit en een buitenunit met daartussen twee dunne leidingen. De buitenunit zorgt ervoor dat de warmte die aan de binnenlucht wordt onttrokken, wordt afgegeven aan de buitenlucht. Vervolgens blaast de binnenunit de afgekoelde lucht het vertrek in.

Een Multisplitsysteem werkt hetzelfde als een splitsysteem met als verschil dat er meerdere binnenunits op één buitenunit aangesloten kunnen worden. Elk binnendeel blijft hierbij toch apart in temperatuur regelbaar.

Aankoopadvies

Heeft u besloten een airconditioner aan te schaffen? Neem dan contact op met uw installateur. Wij kunnen dan u op heel eenvoudige wijze een compleet advies geven wat helemaal is afgestemd op uw eigen situatie. Om ons hierbij vast op weg te helpen kunt u vast de volgende zaken op een rij zetten:

  • Hoeveel ruimtes wilt u voorzien van een koeling?
  • Moeten deze ruimtes tegelijkertijd gekoeld kunnen worden?
  • Wat zijn de afmetingen van de (verschillende) ruimte(n) (lengte, breedte en hoogte)?
  • Waar wilt u de binnenunits plaatsen in de ruimte, op de vloer, aan het plafond?
  • Waar wilt u de buitenunit plaatsen?

De technologie voorziet niet alleen in een ideale leeftemperatuur, maar ook in een aangename vochtigheidsgraad. Aangezien men streeft naar een duurzaam product, is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan rendement en springt de apparatuur dus zeer zuinig om met energie. 

In alle aspecten is airconditioning de oplossing voor de toekomst.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen