HENNINK INSTALLATIETECHNIEK LEVERT EN INSTALLEERT WITGOED

 

Als totaalinstallateur in en om uw woning kunt u nu ook gebruik maken van een uitbreiding van onze service en dienstverlening: het leveren en plaatsen van nieuw witgoed, zowel vrijstaand als volledig ingebouwd.


Het zou kunnen zijn dat uw wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast ect aan vervanging toe is (defect of ouderdom). Wij willen middels deze informatie u kenbaar maken dat u dat volledig aan ons kan uitbesteden. Wij komen langs, meten en bespreken de mogelijkheden vervolgens plaatsen wij de nieuwe apparatuur en sluiten deze aan op de benodigde aansluitingen.

 

Inductie-kookplaat, nieuwe vaatwasser of een betere afzuigkap? 

Vraag ons vrijblijven naar de mogelijkheden. Ook kunt u overwegen om op een andere manier te gaan koken van gas naar inductie. Dit kunnen wij allemaal voor u aanleggen en leveren. Uitbreiding in de keuken voor eventueel een vaatwasser? Laat u door ons adviseren. Afzuigkap defect of slechte werking? Wij adviseren en vervangen.

 

Advies en volledige service tegen een eerlijke prijs

De toegevoegde waarde is het leveren en installeren van huishoudelijke apparaten het  assortiment is uit voorraad leverbaar. Gezien de combinatie adviseren bij u thuis, weghalen, bezorgen en installeren onderscheiden wij ons van de concurrentie tegen een eerlijke prijs.

 

Bekende merken (Miele, Siemens, Atag, Zanussi etc) met fabrieksgarantie

Wij leveren en installeren alle bekende merken: Miele , Siemens, Etna, Whirpool kortom het betere witgoed van Atag tot Zannussi en alles daar tussen. En uiteraard geniet u van de daarbij behorende fabrieksgarantie. 

Een overzicht van merken en producten kunt u vinden op www.hennink-witgoed.nl

Een greep uit de producten die wij kunnen leveren in installeren:

  • wasmachines (voorladers en bovenladers) en drogers
  • afwasmachines
  • koelkasten, diepvriezers en combi's
  • fornuizen, kookplaten, magnetrons, ovens, afzuigkappen
  • heet-water kranen (kokend-water-kraan)

Bel 0900 0105 of kijk op www.hennink-witgoed.nl