VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

VLOERVERWARMING

CV-vloerverwarming biedt een efficiënte en comfortabele manier om je huis te verwarmen. Het is een populair systeem dat gebruikmaakt van warm water dat wordt geleverd door je cv-ketel om de vloer gelijkmatig te verwarmen.

Gelijkmatige warmteverdeling

Een van de belangrijkste voordelen van cv-voerverwarming is de gelijkmatige warmteverdeling. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, waar warmte voornamelijk van bovenaf wordt verspreid, verwarmt cv-voerverwarming de hele vloer gelijkmatig. Dit zorgt voor een aangename, comfortabele warmte die opstijgt vanuit de vloer en de hele kamer omhult. Het resultaat is een behaaglijke leefruimte zonder koude plekken of temperatuurverschillen.

Energie-efficiëntie

Een ander voordeel van cv-voerverwarming is de energie-efficiëntie. Omdat het water op lagere temperaturen kan worden gebruikt dan bij traditionele radiatoren, is er minder energie nodig om dezelfde comfortniveaus te bereiken. Dit leidt tot lagere energiekosten.

 


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen