VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

ASBEST

 

Asbest is een natuurlijk product, dat bestaat uit mineralen. Asbest is opgebouwd uit kleine vezels, die vaak met het blote oog niet zichtbaar zijn. Er zijn twee soorten asbest te onderscheiden, op basis van de vorm van de vezels: spiraalvormig of recht. Deze delfstof werd vroeger gebruikt in de bouw, vanwege een aantal eigenschappen: het is niet alleen sterk en isolerend, maar ook nog eens erg goedkoop. Asbest is terug te vinden in golfplaten, maar ook in schoorsteenpijpen of rioolbuizen. Het kan zich dus op allerlei plekken in uw huis bevinden

Asbest verwijderen

Het verwijderen van asbest is een gevaarlijke klus en het is van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Ons landelijk netwerk van asbest specialisten richt zich op volkomen veilige en effectieve verwijdering van de asbest in uw huis. Ook bij u in de buurt hebben wij gecertificeerde specialisten die jarenlange ervaring hebben met asbestverwijdering. We zorgen ervoor dat u hiervan minimale overlast ondervindt en dat uw huis snel en volledig asbestvrij wordt gemaakt.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u ons altijd bellen:
0900 - 0105


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen