VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

Creëer de perfecte comfortzone

Ontdek het ultieme comfort en de efficiëntie van het Honeywell Evo Home systeem. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, Evo Home biedt jou volledige controle over de verwarming van je huis. Met dit intelligente systeem kun je elke kamer individueel regelen, waardoor je optimaal comfort en energiebesparingen kunt realiseren.

Met Evo Home heb je de vrijheid om de temperatuur in elke kamer afzonderlijk aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Creëer een warme, gezellige omgeving in de woonkamer terwijl de slaapkamers wat koeler blijven voor een goede nachtrust. Je kunt zelfs zones instellen, zoals de bovenverdieping en de benedenverdieping, om de temperatuur nog verder te optimaliseren.

Het Evo Home systeem is niet alleen flexibel, maar ook uiterst intuïtief. Met behulp van de gebruiksvriendelijke interface op de thermostaat of via de Evo Home-app op je smartphone kun je de temperatuur aanpassen, tijdschema's instellen en real-time inzicht krijgen in je energieverbruik. Door je verwarming slim te regelen, kun je aanzienlijke energiebesparingen realiseren en tegelijkertijd jouw ecologische voetafdruk verkleinen.

Veiligheid staat bij ons voorop. Met het Evo Home systeem kun je altijd gerust zijn, dankzij de ingebouwde beveiligingsfuncties. Met de mogelijkheid om het systeem te koppelen aan bewegingssensoren en de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen, kun je een veilige en comfortabele omgeving creëren voor jouw gezin.

Onze deskundige installateurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het Evo Home systeem. Van advies op maat tot vlekkeloze installatie en probleemloze service, wij zorgen ervoor dat je het meeste haalt uit jouw verwarmingssysteem.

Ontdek vandaag nog het Honeywell Evo Home systeem en geniet van het ultieme comfort, de energiebesparing en de controle die het biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen