VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

FERROLI CV-KETELS

EnergyTop 80kW Wandmodel

De EnergyTop van Ferroli Nederland zorgt voor de perfecte warmtevraag van 80kW tot 1000kW. De wandmodellen zijn leverbaar in 2 uitvoeringen: een 80 kW en een 125 kW uitvoering en kunnen eenvoudig in lijn worden geplaatst.

Afhankelijk van de vraag bepaalt het toestel welk vermogen nodig is. De regeling zorgt ervoor dat ieder toestel een evenredig aantal branduren heeft. Dit heeft een gunstig effect op onderhoudskosten, prestaties en de technische levensduur. Dankzij de EnergyTop is het verder mogelijk om diverse technische installaties samen te stellen. Denk hierbij aan tapwaterbereiding en de aansturing van cv-groepen.

De EnergyTop is standaard voorzien van een vorstbeveiliging tot -5ºC (zonder extra beschermingskit) en is geschikt voor binnen en buiten installatie.

De wandketel is uitgevoerd met een eenvoudige te verwijderen mantel,waardoor de binnenkant goed
bereikbaar is voor onderhoud.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen