VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

HOME EVAP

 

Op zoek naar een aangenaam binnenklimaat, een gezonde leef- en werkomgeving? Ook voor ruimtes die niet goed zijn te koelen, dan kan de HomEvap Koeler de uitkomst bieden.

Installatie

Direct aan te sluiten op iedere warmteterugwinning (WTW) unit of als stand alone uitgerust met een fanbox. Hennink Installatietechniek is de officiële dealer in de regio Zuid-Holland van de HomEvap toepassingen. 

Gezondheid

Ook uit gezondheids beweegredenen aan te raden. Mensen met astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger. HomEvap verminderd stof en zorgt voor een constante en gezonde luchtvochtigheid in de woon- en werkomgeving. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid uw meubilair, kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten. 

Lees hier de brochure van HomEvap. 


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen