VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

CLV systeem

Een CLV rookgasafvoersysteem, ook bekend als Combinatie-Luchttoevoer-Verbrandinggasasafvoersysteem, wordt vaak aangetroffen in flatgebouwen en gestapelde woningbouw. Het bestaat uit meerdere verticaal gekoppelde ketels die een gemeenschappelijke afvoerleiding delen. Dit systeem combineert luchttoevoer en rookgasafvoer op een vergelijkbare manier als een concentrisch systeem, waarbij verse lucht vanaf het dak wordt aangezogen via de buitenbuis en rookgassen worden uitgeblazen via de binnenbuis naar het dak.

We zijn gespecialiseerd in het jaarlijks onderhoud en inspectie van CLV-systemen in appartementencomplexen, conform de BRL 6000-25, NEN-richtlijnen en de Gasketelwet. Deze inspecties worden uitgevoerd bij de inspectieluiken, meestal gelegen op de onderste etage.

Onze inspectieprocedure omvat het gebruik van camera-inspectie, zowel vanaf de onderzijde van de kanalen als via het dak. Tijdens deze inspectie maken we opnames en controleren we zorgvuldig op fabrikant, typegoedkeuring, maatvoering en bouwjaar. We onderzoeken ook of de levensduur van nieuwe HR CV-ketels binnen het verwachte bereik valt (gemiddeld 15 jaar). Indien nodig, bieden we alternatieve oplossingen aan in overleg met fabrikanten van rookgassystemen en CV-ketels.

Hennink Installatietechniek begeleidt het volledige proces, van inspectie tot eventuele uitvoering. Dit kan inhouden dat we volledige vervanging van kanalen uitvoeren, eventueel met het aanbrengen van nieuwe flexibele buizen in combinatie met bestaande of nieuwe HR-ketels. We zorgen tevens voor volledige brandwerende afdichting om aan de regelgeving te voldoen.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen