VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

Waterzijdig inregelen: Laat je verwarming goed afstellen en bespaar direct!

 

Tot 20 procent minder gas gebruiken voor verwarming én een comfortabeler warm huis? Met een aantal eenvoudige aanpassingen aan je cv-installatie kan dit. Het goed instellen van de cv-ketel en de radiatoren wordt 'waterzijdig inregelen' genoemd. Duurzaam Den Haag is samen met Gasvrij Scheveningen, DuurSaam Benoordenhout, Langebeesten Energiek, Warm in de Wijk, Duurzame Bomen en Bloemenbuurt, Duurzame Zeehelden en Rivierenbuurt Spuikwartier, Kopgroep 2030 en Energierijk Molenwijk/Puntpark een campagne gestart om woningen in de wijk er lekker warmpjes bij te laten zitten. De gemeente Den Haag biedt bewoners een voucher van 75,- euro aan als korting om door een erkende installateur het waterzijdig inregelen te laten uitvoeren. 

Waterzijdig inregelen, wat is dat?  

Hoge stookkosten, kamers die maar niet warm worden of dat vervelende suizende geluid in je leidingen. Als je jouw woning verwarmt door middel van een cv-installatie herken je dit vast wel.  

 

In deze video leggen we je het kort uit!

Met waterzijdig inregelen verdeel je het warme water uit de cv-ketel gelijkmatig over je radiatoren of vloerverwarming. Door de doorstroming van het water in de radiatoren beter in te stellen verbeter de warmteafgifte ervan, waardoor het comfort verbetert en je mogelijk tot 20% bespaart op het gasverbruik voor verwarming.

 


Illustatie 1: Zo moet het niet

Met waterzijdig inregelen verdeel je het water uit de cv-ketel gelijkmatig over je radiatoren of vloerverwarming. Door de doorstroming van het water in de radiatoren beter in te stellen, verbetert de warmteafgifte ervan, waardoor het gasverbruik tot soms wel 20% daalt. Door de betere warmteverdeling tussen de radiatoren zorg je er bovendien voor dat kamers bijna niet meer te warm of te koud worden ten opzichte van de rest van het huis. Dit hangt nog wel af van de plaatsing van de thermostaat. En dat suizende geluid in je leiden hoor je ook een stuk minder.    

 


Illustratie 2: Een goed ingeregelde cv-installatie

 

Jouw woning ook waterzijdig laten inregelen? Volg deze 4 stappen 

  1. Maak een afspraak met ons.

  2. De installateur bezoekt je woning en bekijkt de installatie om te beoordelen of de installatie geschikt is voor waterzijdig inregelen, wat de kosten worden en hoe groot de besparing kan zijn. Bevalt dit? Dan wordt er een offerte gemaakt voor jouw woning om de cv-ketel en radiatoren waterzijdig in te regelen. Je geeft de voucher aan de installateur. 

  3. Je ontvangt vervolgens een advies en offerte van de installateur om de cv-installatie waterzijdig in te regelen. Als de offerte bevalt geef je de opdracht aan de installateur om je cv-installatie te laten inregelen en je krijgt korting op de offerte van 75 euro via de door jouw afgegeven voucher.  

  4. Voor technische vragen of informatie kan je bellen naar 0900 0105 (lokaal tarief). Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een bericht via ons contactformulier.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen