VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

 

booked.net

GESCHIEDENIS

 

Hennink is gespecialiseerd in alle vormen van installatietechniek. Negentig tot vijfennegentig procent van onze klanten zijn particulieren. Het werk loopt uiteen van het plaatsen en het onderhoud aan de cv-ketel, tot het installeren van badkamers en het vervangen van daken.

 

 

Linda’s vader zette de onderneming 49 jaar geleden vanuit huis op. Een jaar geleden werd er een tweede vestiging geopend. Het vormt voor Linda het hoofdkantoor van waaruit het bedrijf gerund wordt. Dat doet ze samen met haar man Sascha van den Bosch.

 

   

  

 

Linda van den Bosch was twintig toen haar vader overleed. Het bedrijf werd aan haar moeder nagelaten. Linda bleef actief in het bedrijf en nam het in 2000 over. Na de HAVO heb ik mijn boekhouddiploma’s gehaald. Technische papieren vond mijn vader ook belangrijk, dus heb ik mijn diploma’s gehaald voor watertechnisch- en gastechnisch installateur. Met haar technische vakkenkennis dwingt ze respect af bij haar eigen monteurs en medewerkers inmiddels 25 in totaal.

Ons motto naar onze eigen mensen is: voer alle werkzaamheden uit, zoals je deze ook thuis verwacht. Dat begint bij een nette begroeting en een verzorgde uitstraling en eindigt bij het opgeruimd achterlaten van het huis na afronding van de werkzaamheden. Die kwaliteit uit zich ook in het up-to-date blijven van de laatste innovaties in het vak.

Onze medewerkers worden daarom ook regelmatig bijgeschoold. Hennink Installatietechniek is typisch een familiebedrijf en dat is terug te zien in de sfeer. Linda en Sascha vinden daarom ook dat teamwork erg belangrijk is. Zelf zetten we ons 150 tot 200 procent in voor het bedrijf en je ziet vanzelf dat je medewerkers vanzelf in die ‘flow’ meegaan.

Nu we klaar zijn met het opknappen van het nieuwe pand, zijn we bezig met het inrichten van een grotere showroom voor badkamers, met aparte klimaatafdeling met cv-ketels, radiatoren en airconditioning. Meegaan in de nieuwste technieken zit er bij Hennink Installatietechniek gewoon ingebakken.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen