VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

TOSHIBA AIRCONDITIONING

 

Een betrouwbare airco, is toshiba de oplossing.

Jarenlange ervaring in een hedendaagse jas, met natuurlijk de modernste technieken

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie  0900 - 0105

 

Toshiba, de hoogste normen van kwaliteit en innovatie

Als wereldleider in de elektronica, is Toshiba toegewijd aan het leveren van de hoogste normen van kwaliteit en innovatie in alle sectoren waarin het bedrijf is een belangrijke speler.

Deze principes gelden voor de airconditioning divisie waarvoor Toshiba blijft ontwikkelen toonaangevende producten die geschikt zijn voor residentiële en commerciële toepassingen.

 

Passie voor innovatie, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid

Toshiba heeft een passie voor innovatie en voortdurend werkt om ervoor te zorgen dat onze airconditioners helpen bij de bescherming van het milieu terwijl het leveren van geruststelling en betrouwbaarheid voor gebruikers over de hele wereld.

Toshiba Air Conditioning het milieumanagementsysteem heeft verdiend ISO 14001-certificering en leidt de industrie met 14 milieu-awards, waaronder het ministerie van Internationale Handel en Industrie Prijs in Japan.

Toshiba heeft ook internationale lof voor het ontwerpen van energie-efficiënte en split VRF-producten die werken op R410A koudemiddel. Alle Toshiba systemen zijn ontworpen met de nadruk op energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en esthetiek.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen