VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

Energiezuinige Thermostaten, wat raden wij aan?

 

Deze dagen is er een hoop aanbod in verschillende thermostaten, daarom geven wij een advies voor een weloverwogen keuze. Voor elke budget bestaan er thermostaten met handige en slimme energiebesparende functies.

 

Klokthermostaat

De klokthermostaat is de meest reguliere thermostaat. Zo kunt u de temperatuur voor meerdere periodes per dag vooraf instellen, of zelfs een vakantieprogramma instellen. Een klokthermostaat van Honeywell Home, zoals de Chronotherm Touch, is een goede, handige en praktische keuze. Deze is afneembaar van de muur, zodat het makkelijk in te stellen is. U heeft energiebesparing dus helemaal zelf in de hand – of aan de muur.

 

Slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat heeft u overal controle over de temperatuur in uw woning. U kunt flink besparen op de energierekening door je huis slim te verwarmen. Als u controle wil hebben over de temperatuur in de woning, kunt u een slimme thermostaat aanbevelen, zoals de T6. Deze zelflerende en programmeerbare thermostaat is makkelijk te bedienen met uw smartphone. En met de locatiegebaseerde temperatuurinstelling weet de T6 precies wanneer u naar huis gaat. Zo wordt de verwarming op tijd aangezet. Maar ook zet de T6 de verwarming lager als u het huis verlaten heeft. De T6 bestaat in een bedrade en een draadloze uitvoering, beide met een minimalistisch design en een verlicht aanraakscherm.

 

Slimme zone-regeling van Evohome

Deze thermostaat gaat nog een stap verder. Met deze zoneregeling kan elke kamer via de app – of via het bedieningspaneel van de thermostaat – apart ingesteld worden. Zo brandt de verwarming niet alleen als u dat wilt en wanneer u dat wilt, maar ook waar u dat wilt. Zo biedt Honeywell Home comfort, controle en energie-efficiëntie in één. Vooral in de situatie ‘vloerverwarming beneden - radiatoren boven' is dit een ideale optie.


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen