VOOR STORING OF OFFERTE 

BEL NU 0900 - 0105

KEUKEN VOORBEREIDING

 

De zone waar eten voorbereid wordt, is de meest centrale zone in de keuken. Ze moet daarom goed ingericht worden zodat u handig de maaltijden kan voorbereiden. Wanneer deze plek bovendien groot genoeg is, dan verschaft ze u een aangenaam gevoel van comfort.

 

Voldoende aandacht besteden aan de voorbereiding

Vaak wordt het over het hoofd gezien omdat het onbelangrijk lijkt,  toch is het ontzettend belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de zone ‘voorbereiden’. In deze zone spendeert u als de keukengebruiker immers vaak het grootste deel van zijn tijd. Hier gebeurt de voorbereiding van het koken en bakken, diverse toestellen worden hier gebruikt en weer weggezet.

 

Van hieruit gaat het gebruikte werkbestek direct de vaatwasmachine in en gaan de gekoelde levensmiddelen opnieuw naar de koelkast. Ook geopende verpakkingen en veel gebruikte producten worden in deze zone bewaard. 

 

De gemiddelde consument gebruikt in de voorbereidingszone: werkbestek, keukenhulpjes, diverse kleine elektrische toestellen, snijplanken, olie, azijn en sausen, kruiden, diverse kommen en schalen, keukenrobots, een keukenweegschaal en voorraaddozen met inhoud.

 

Daarom is het van groot belang dat de voorbereidingen goed gedaan worden. Hennink installatie techniek voorziet in licht, gas, water en electro aansluitingen en denken met u mee.

 

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op: 0900 - 0105

 


keuken.png

 

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt (Aannemer)

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we doen u graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie!

hennink witgoed

 

K2266237

 

Contact

Zinkwerf 45 
2544 EC Den Haag

0900 - 0105 (lokaal tarief)

Storingstelefoon: 06 - 230 11 897
Op zon- en  feestdagen bereikbaar

Openingstijden:
Ma t/m vr:  08.00 - 17.00 uur

Werkgebied

Heel Zuid-Holland

 

offerte aanvragen