KEUKEN VOORBEREIDING

 

De zone waar eten voorbereid wordt, is de meest centrale zone in de keuken. Ze moet daarom goed ingericht worden zodat u handig de maaltijden kan voorbereiden. Wanneer deze plek bovendien groot genoeg is, dan verschaft ze u een aangenaam gevoel van comfort.

 

Voldoende aandacht besteden aan de voorbereiding

Vaak wordt het over het hoofd gezien omdat het onbelangrijk lijkt,  toch is het ontzettend belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de zone ‘voorbereiden’. In deze zone spendeert u als de keukengebruiker immers vaak het grootste deel van zijn tijd. Hier gebeurt de voorbereiding van het koken en bakken, diverse toestellen worden hier gebruikt en weer weggezet.

 

Van hieruit gaat het gebruikte werkbestek direct de vaatwasmachine in en gaan de gekoelde levensmiddelen opnieuw naar de koelkast. Ook geopende verpakkingen en veel gebruikte producten worden in deze zone bewaard. 

 

De gemiddelde consument gebruikt in de voorbereidingszone: werkbestek, keukenhulpjes, diverse kleine elektrische toestellen, snijplanken, olie, azijn en sausen, kruiden, diverse kommen en schalen, keukenrobots, een keukenweegschaal en voorraaddozen met inhoud.

 

Daarom is het van groot belang dat de voorbereidingen goed gedaan worden. Hennink installatie techniek voorziet in licht, gas, water en electro aansluitingen en denken met u mee.

 

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op: 0900 - 0105