REMEHA BOILERS

Aqua boiler

Nooit meer wachten op warm water

Een royale stroom warm water, vrijwel zonder wachttijd? Combineert u dan uw Quinta Pro of Calenta solotoestel met een Remeha Aqua boiler. Zo beschikt u altijd en overal snel over warm water. Ideaal wanneer u gauw het bad wilt laten vollopen of op meerdere punten tegelijk warm water wilt kunnen tappen.

 

Topkwaliteit en prima isolatie

De Remeha Aqua boilers zijn indirect gestookte boilers met een volkoperen binnenvat en een CFK-vrije polyurethaan isolatie. Dat betekent dat het verwarmingstoestel, wanneer u geen water verbruikt, slechts zelden in bedrijfkomt om de warmwatervoorraad op te warmen. Door de Remeha Aqua te koppelen aan een Remeha solotoestel (een ketel voor alleen verwarming)wordt op een voordelige manier warm water gemaakt. Van dit warme water kunt u overigens zelf de gewenste temperatuur instellen, tot maximaal 75ºC

Boiler Comfort Systemen

Remeha Aqua boilers kunnen eenvoudig worden gecombineerd met Remeha solotoestellen tot en met een vermogen van 40kW in een Boiler Comfort Systeem. Een combinatie van de Aqua met een Remeha solotoestel en iSenseklokthermostaat. Een Boiler Comfort Systeem is ideaal voor huishoudens waar veel en vaak warm water wordt gebruikt.