Hennink Installatietechniek BV is de geselecteerde leverancier van het Collectief Woongemak in de gemeente Den Haag. Deze collectieve inkoop bundelt de vraag naar woonverbeteringen die het woongemak groter maken in de woning.

In 3 stappen meer woongemak

 

1: Woonscan

Doe vóór 6 juni de gratis woonscan via www.denhaag.nl/wooncomfort en ontvang een advies met producten die past bij uw huidige woonsituatie.

In de woonscan worden praktische woonverbeteringen getoond op het gebied van slimme elektronica, goede grip en modern sanitair. U kunt hierbij denken aan een antislip behandeling van de tegels in uw badkamer, het plaatsen van een inloopdouche, automatische buitenverlichting of een videodeurbel.

 

2: Aanbod op maat

Bekijk uw aanbod en geef uw interesse door. Via het collectief krijgt u een eerlijke prijs inclusief plaatsing en garanties.

 

3: Meer woongemak

Na acceptatie op de website van woongemak plannen wij een inventarisatie met u in. U kunt dan uw wensen met ons bespreken. Na akkoord worden de woonverbeteringen geplaatst. Zonder gedoe meer woongemak!

 

Vragen

Heeft u nog vragen over het aanbod? Dan kunt u bellen met de helpdesk van het Collectief Woongemak op 0800 740 54 10. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Al een inventarisatie aangevraagd?

Dan hebben wij uw gegevens inmiddels ontvangen en kunt u ook bij ons terecht, door te bellen naar 0900 0105 (lokaal tarief) op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.