Home

Een warm welkom bij Hennink Installatietechniek BV 

Hennink installatietechniek BV is een installatiebedrijf, Specialist op het gebied van warmte, warm water, cv-ketels, (zonne)boilers en geisers met meer dan 35 jaar ervaring.

Onze ervaring bestaat uit het aanleggen, repareren en onderhouden van electra, sanitair, gas, water, loodgieterswerk, dakwerkzaamheden en centrale verwarmingsinstallatie’s.

Complete verbouwing? Hennink ontzorgt.

Zorgeloos verbouwen met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden (o.a. timmerwerk, schilderwerk, electriciens, stucadoors en tegelzetters). Wij leveren de juiste berekeningen voor installaties en we we doen graag een goed voorstel voor uw badkamer, toilet of keuken. Uiteraard met garantie! 

Kwaliteit en klantgerichtheid is ons uitgangspunt

Niet alleen werken wij met gekeurde materialen en gereedschap, ook zijn onze medewerkers gediplomeerd en scholen ze regelmatig bij. Kortom, ons streven is om de klant tevreden te stellen en een goed product af te leveren.

Kijkt u eens rond op onze site, wellicht kunnen wij u van dienst zijn. Bel ons voor verdere informatie of een service afspraak op 0900-0105 . U kunt ons ook een e-mail sturen of hier ons contactformulier invullen.

Wij wensen u een warm huis en een warme douche.

Hennink installatietechniek BV
Linda en Sascha Hennink

 

Voorkom koolmonixide gevaar!

Laat een koolmonoxidemelder plaatsen en laat uw geiser en/of CV-ketel jaarlijks onderhouden en keuren. Bekijk onze aanbieding »

Hennink Installatietechniek - Den Haag en Voorburg

Weersverwachting
Den Haag
Meer weer in Den Haag